Workshop pasteltekenen 3 juni 2018 Emmeloord

Workshop tekenen en schilderen met pastelkrijt

Wanneer je kennis wilt maken met pastelkrijt of sinds langere tijd niet meer met pastelkrijt heeft gewerkt, dan kan dit (weer) een eerste stap zijn om het pasteltekenen op te pakken.

Inhoud tekenworkshops:

In de workshop maak je kennis met de verschillende pasteltechnieken en werk je met diverse soorten pastelkrijt op verschillende soorten papier. Hierdoor ontdek je wat het best bij je past, een vrije schetsmatige tekening of een doorwerkte gelaagde tekening of schilderij. De opdrachten dagen je uit om de diverse mogelijkheden van pastelkrijt te ontdekken.

Prijs

De cursus bestaat uit één  dagdeel en bedraagt per persoon € 75.00 

Inclusief materiaal

De workshops zijn inclusief alle materiaal zoals verschillende soorten pastelkrijt (Rembrandt, en Schmincke), verschillende soorten en kleuren papier, gebruik van doezelaars, kneedgom, tekenplaten en tafelezels. Je hoeft dus zelf niets aan te schaffen en je werkt met kwalitatief goed materiaal.

Locatie en aantal cursisten

Het maximaal aantal cursisten is 3, zodat er voldoende aandacht is voor een ieder. De worskhops worden gegeven op mijn locatie, maar ook geef ik op aanvraag workshops op andere locaties.

 

Aanvraagformulier Workshop

Informatie workshop